Laadukasta uudisrakentamista Lohjalla ja Länsi-Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Rakennuskuvake

ABL Rakentajat Oy toteuttaa uudisrakentamisen tarpeesi korkeaan laatuun panostaen. Palvelemme Lohjan toimipisteeltämme käsin joustavasti koko Länsi-Uudenmaan alueella. Lue lisää ja luota rakennusurakkasi alan kokeneiden ammattilaisten käsiin.

Joustavaa rakennuspalvelua alan kokeneelta ammattilaiselta

Olemme uudisrakentamisen moniosaajia vuosien kokemuksella. Meiltä onnistuvat kaikki uudiskohteisiin liittyvät rakennustyöt aina perustuksista runkotöihin ja kaikkeen siltä väliltä rakennettavasta talotyypistä riippumatta.

 

Joustavana rakentamisen kumppanina voimme toteuttaa uudisrakentamisen urakkasi kaiken kattavana kokonaisuutena tai vain niiltä osin, kuin sinulle parhaiten sopii. Varmistamme hyvän rakennustavan toteutuvan projektin jokaisessa työvaiheessa ja pidämme huolen, että lopputulos on suunnitelmien ja asiakkaan toiveiden mukainen. Kanssamme työt etenevät yhdessä sovittua aikataulua noudattaen, ja olemme asiakkaan tavoitettavissa urakan jokaisessa työvaiheessa.

 

Kun valitset ABL Rakentajat Oy:n uudisrakentamisen projektistasi vastaavaksi rakennusliikkeeksi, saat luotettavan kumppanin, jonka ammattitaitoon voit luottaa.

Maatalousrakentaminen

Toiveidesi mukainen terassi myös haastaviin kohteisiin

Rakennamme erilaiset terassit omakotitalo-, huvila- ja kesämökkikohteisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pystymme toteuttamaan mitä erilaisimmat kokonaisuudet yksilöllisesti mittatilaustyönä ja nopealla aikataululla. Satojen kohteiden kokemuksella tunnemme terasseihin sopivat materiaalit erinomaisesti ja osaamme valita kuhunkin kohteeseen parhaimmat tuotteet kohteen vaatimukset ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

 

Työskentelemme taidolla ja ammattilaisen tehokkuudella myös haastavissa ympäristöissä, kuten kallio- tai rinnetonteilla. Suunnittelemme kestävän ja toimivan toteutuksen ja varmistamme, että saat nauttia unelmiesi terassista pitkään.

Kysy lisää

Tutustu käynnissä oleviin ja valmistuneisiin rakennusprojekteihimme kuvagalleriassa

Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä

Kun etsit asiantuntevaa rakennusliikettä toteuttamaan uudisrakentamisen tarpeesi, käänny meidän puoleemme. ABL Rakentajat Oy on sujuvan asiakaspalvelun ja taatun laadun ammattilainen. Toimialueemme kattaa koko Länsi-Uudenmaan alueen.

 

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme palvella juuri sinua.

Yhteystiedot