Asiakaslähtöisen palvelun rakennusyritys Lohjalta

Ota yhteyttä
Rakennuskuvake

Rakennusyritys ABL Rakentajat Oy palvelee rakentamisen tarpeissasi joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun panostaen. Toimipaikkamme sijaitsee Lohjalla, josta käsin toimialueemme kattaa koko Länsi-Uudenmaan alueen. Lue lisää yrityksestämme ja käänny puoleemme, kun etsit luotettavaa kumppania vastaamaan rakennusprojektisi toteuttamisesta.

Vahvaa rakentamisen osaamista yli 15 vuoden kokemuksella

Yrityksemme aloitti toimintansa vuonna 2006 avoimena yhtiönä. Kymmenen vuoden menestyksekkään toiminnan ja lukuisten onnistuneiden rakennusprojektien jälkeen vuonna 2016 toimintanne muuttui osakeyhtiömuotoiseksi.

 

Tänä päivänä yrityksemme palvelee sekä yksityisiä rakennuttajia että yrityksiä yli 15 vuoden vahvalla ja laaja-alaisella rakentamisen kokemuksella.

Lue lisää

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit työntekijät laadun takeena

Yrityksemme menestys on asiantuntevan henkilökuntamme ansiota. Henkilöstömme koostuu rakennusalan koulutetuista ja kokeneista tekijöistä, joiden rautainen ammattitaito sekä palvelualtis asenne varmistavat positiivisen asiakaskokemuksen ja rakennusprojektin onnistuneen läpiviennin.

 

Työntekijöidemme ammattitaito yhdistettynä ajanmukaiseen ja kattavaan välineistöön näkyy työnjälkemme ensiluokkaisessa laadussa. Panostamme aina tehokkaaseen ja täsmälliseen työskentelyyn kohteen vaativuudesta riippumatta. Meille jokainen toimeksianto onkin yhtä tärkeä, olipa kyseessä sitten suppea ja yksinkertainen tai laaja ja monimutkainen kokonaisuus.

Maatalousrakentamisen palvelut

Luotettavaa ja joustavaa yhteistyötä

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme jokaisen toimeksiannon kohdalla. Lukuisat antoisat asiakassuhteet ja positiiviset palautteet kertovat meille siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme. Jotta näin olisi myös jatkossa, panostamme aina asiakaslähtöiseen ja hyvään palveluun.

 

Jokaisen toimeksiannon alussa laadimme sopimuksen, johon kirjaamme kaikki asiakkaan kanssa sovitut, muun muassa työskentelyn aikatauluun ja budjettiin liittyvät asiat. Asiakkaanamme saat aina varmistuksen sille, että kokonaisuus sisältää varmasti kaikki toivomasi palvelut, ja että ne tulevat toteutetuksi ennalta sovitulla tavalla.

 

Olemme yhteistyöhaluinen rakentamisen kumppanisi. Varmistamme, että olemme tavoitettavissasi aina, kun apuamme tarvitset. Pidämme asiakkaamme myös jatkuvasti ajan tasalla urakan etenemisestä, joten saat tiedot mahdollisista urakan edetessä ilmenevistä yllätyksistä tai muutoksista välittömästi.

Rakennuspalvelut